Autonieuws

CUPRA viert 1e verjaardag met sportief studiemodel

Door Seat
Onthulling nieuwe concept car op 22 februari Studiemodel verwoordt visie van CUPRA, zowel op gebied van design als technologieOpvallende crossover looks en sportieve rijprestaties

De concept car is de allereerste auto die specifiek voor en door CUPRA is ontwikkeld. Het model combineert de voordelen van een sportwagen met die van een SUV en verrast met een pakkend, eyecatching design.

“Dit is waar CUPRA voor staat”

“Dit studiemodel laat zien waar CUPRA voor staat”, aldus CUPRA-directeur Wayne Griffiths. “Het is een speciale en unieke auto, met een opvallend ontwerp dat niet alleen zijn sportieve prestaties, maar ook de energie van het merk onderstreept.”

Het studiemodel van CUPRA wordt op 22 februari digitaal onthuld. Meer informatie over de online presentatie volgt binnenkort.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

|Doorsturen

Meest gelezen op Mooisites

112-meldingen

Landelijk nieuws

Autonieuws

Weer